От малък си мечтаех
за тройка с две жени!
Как някъде, във Рая,
сред топлите вълни,
с две палави тигрици
на малък, южен плаж,
без гларуси, кибици,
без жури, без багаж,
ще седна край морето
с русалки - две в ръка!
Ще зяпам към небето,
звездите ще броя!
И шансът ми, накрая,
случайно ме покри -
Срещнах във трамвая
две русички сестри.
Красавици... не бяха,
но с ярък макиаж...
Те с радост обещаха -
мечтаният масаж!
Наех мотел на плажа,
на юг от Суходол.
Не можех да откажа,
до тях да легна гол!
Не бях свенлив работник,
чорапите събух.
Съблякох се по потник,
останах по търбух!
И легнах край гърдите
на сладките сестри!
Притворих в миг очите
от топлите вълни...
Събудих се изтръпнал
в хотелското легло.
И две бутилки глътнал
от скъпичко мерло!
Лежах, там сам-самичък
по потник, чисто гол!
Без бедните сестрички,
но с тежък главобол!
Опипах мойте джинси,
в устата сложих пръст!
Останал бях без кинти
и златният ми кръст!
Без спомени за тройка,
завършил бях колеж,
за шев и модна кройка
и мъжкия... копнеж!
Вдъхновено от Контури
на Ирина Иринакис.
Юри
Йовев
Април
2020 г.
© Yuri Yovev Все права защищены