16 мая 2009 г., 09:10

Труден въпрос 

  Поэзия
526 0 3

                               Труден въпрос

 

 

                                               Един ден ме попитаха
                                               обичам ли и защо?
                                               В мен съмнение бликна
                                               това дали е било?

                                               Та прерових си мислите.
                                               Ни една не открих.
                                               Рязко спуснах кулисите
                                               и за дълго се скрих.

                                               И не ме питат вече
                                               обичам ли и защо?
                                               Днес се сетих, човече.
                                               Знаех, не е било...

 

© Димена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Доре, всичко се прави с ръцете при човеците !Благодаря ви !
  • леко се чете.
    ама да питам - как се спускат кулиси? че не си го представям. или е само заради римата?

    хареса ми де
  • Обичай и бъди обичана!Заслужаваш го!Прегръщам те!
Предложения
: ??:??