5 мар. 2011 г., 14:39

Трудно е да простиш 

  Поэзия » Другая
792 0 4

Толкова е трудно да простиш,

когато са те наранили.

Искаш да го сториш, но разбираш,

че не ти достигат сили.

 

Искаш да забравиш подлостта,

лицемерието, думите лъжливи.

Завинаги да заличиш от паметта

колко много са те огорчили.

 

И се питаш трябва ли и как

да простиш жестоките обиди.

Да не се повтори всичко те е страх...

И просто не намираш сили.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??