Българите са работни,
силно любят те труда.
И имотни-безимотни,
и на село и в града.
А на Главната-кюфтета,
насред обед ври-народ.
Сърбат бири и кафета...
Не прилича на завод!?
Трудовата Борса-празна,
списък дълъг там стои.
Работа предлагат-разна.
Няма вече будали!
Българите са работни?
Май легенда е това!
Всички до един "страхотни"
на държавната софра.
© Хари Спасов Все права защищены