15.06.2018 г., 9:40 ч.

Трудолюбив народ 

  Поезия » Друга
365 0 7

                 Българите са работни,

                 силно любят те труда.

                 И имотни-безимотни,

                 и на село и в града.

 

                А на Главната-кюфтета,

                насред обед ври-народ.

                Сърбат бири и кафета...

                Не прилича на завод!?

 

                Трудовата Борса-празна,

                списък дълъг там стои.

                Работа предлагат-разна.

                Няма вече будали!

 

                Българите са работни?

                Май легенда е това!

                Всички до един "страхотни"

                на държавната софра.

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??