Трябва да боли
Ти си моя жизнен порив
и винаги ще дишаш в мен.
Една милувка искрена и твоя -
жадувам те, изпадам в тлен!
Загубих те от глупост, безвъзвратно!
Отчаяно се боря от любов -
да се случи в миг повратно,
да сме заедно отново и в любов!
Прости ми, обич моя!
Нямам сили, как да продължа?!
Животът ми остава на завоя
и там ще чакам, докато заспя…
Сънят ми вижда черно-бяло лято -
без теб, без радост, смехове…
Излитам ли сега, без ято?!
Сама, изпаднала от страхове!
Знам, не ще успея да те върна,
но искам аз последните ми дни
с любов и нежност да изпълня
и после да те пусна – искам да боли!
© Манипулирам Все права защищены
Поздрави, М.