8 июн. 2010 г., 10:20

Трябваш ми 

  Поэзия » Любовная
793 0 0

Трябваш ми


 Ах, не мога аз да заспя
     и за тебе мисля пaк сега.
     В главата ми си само ти
     никой друг - това разбери!

 2  Ако бе тук с мен,
     не бих заспала чак до други ден.
     Ще гледам твоите очи,
     а после как бавно ги затваряш ти.

 3 Как потъваш сладко в сън,
    а аз ти шепна:
    "злато, лека нощ"
     c тембъра на детски звън.

© Вики Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??