Трябваш ми
1 Ах, не мога аз да заспя
и за тебе мисля пaк сега.
В главата ми си само ти
никой друг - това разбери!
2 Ако бе тук с мен,
не бих заспала чак до други ден.
Ще гледам твоите очи,
а после как бавно ги затваряш ти.
3 Как потъваш сладко в сън,
а аз ти шепна:
"злато, лека нощ"
c тембъра на детски звън.
© Вики All rights reserved.