28 мая 2012 г., 11:20

Трябваше да е... 

  Поэзия » Другая
668 0 17

      Трябваше да е...

 

 

Трябваше да  е пролет,

а мрачно... и  само вали,

прииждат  в облак  отгоре 

стихийни студени  води.

 

 

Трябваше да е любов,

а от нея  незнайно боли,

не знам  дали  е до гроб,

но жив  тя  ме  държи.

 

© Запрян Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??