28 окт. 2009 г., 12:32

Трябваше да ми кажеш 

  Поэзия
620 0 4

Трябваше да ми кажеш...

Че стихнал е огънят,

че се свършиха думите –

твоите,

моите,

че чувството изтъня,

че през нощта сняг наваля

и ние осъмнахме побелели...

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??