9 мар. 2006 г., 16:30

Тръгна си.... 

  Поэзия
612 1 2
Тръгна си.....отново.....
Какво да правя?
Да те гоня, да те моля,
да падам в краката ти....
Не и този път!
Достатъчно се унижавах,
достатъчно на пътя ти заставах!
Върви! Щастлив бъди!
За мен никога повече не мисли!
Едва сега разбирам,
че живеех в затвор,
в затвора на чуствата си.....
и защо?....
Защото ти беше всичко.
Теб бях поставила над всичко....
над приятелите, над семейството,
над щастието, над свободата,
над самата себе си!
Заблуда!
Всичко е било заблуда.
Стените на този затвор рухнаха...
в тежест им бяха лъжите ти..
И ето, че едва сега
съм свободна...
свободна от затвора,
в който сама се заключих
и ти подарих ключа....

© Надя Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??