23 мар. 2007 г., 09:24

ТРЪГВАЙ... 

  Поэзия
508 0 3

 ТРЪГВАЙ...

 

Наранихме се взаимно и жестоко,

прехвърчаха обиди между нас,

ти тръгваш пак в едната посока,

а на другата тръгвам аз.

И сърцето ми крещи наранено

и сълзите по лицето текат...

Това е краят! Несъмнено!

Сега дори душите няма да ни спрат...

Частица живот от мене остана,

другогто е само мъртви следи,

а в душата ми има отворена рана,

която неспирно ме мъчи и боли.

Тръгвай! Вече никой не те спира!

Като непознат по улицата отмини!
Любовта ми към тебе умира,

но пак ме парят още стари следи.

Тръгвай! Аз радост ти пожелавам,

с другата щастлив докрай бъди...

Тръгвай! Няма смисъл да съжалявам,

защото не съм те и имала дори...

© something else Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??