6 окт. 2004 г., 15:04

Тръгвам си 

  Поэзия
1087 0 0
Чуй ме!Не мога вече да търпя
твоите измами и коварни лъжи
и никога няма да простя,
защото моето сърце разби.
Върви си,моля те върви
далеч от мислите и моята душа,
за мене беше "ангел" ти,
но слагам край на всичко сега.
Не мога повече да се преструвам,
че не виждам грешките ти аз,
но как да спра да те сънувам,
като сърцето ми изгаря в дива страст.
Дори да ме молиш не ще мога да простя
всички твои грешки,твойта суета
и смело пътят си ще продължа
със гордо вдигната глава.
Аз няма никога да те забравя,
и въпреки това живота продължава,
но винаги в сърцето ми ще бъдеш ти
дори и толкоз много да боли.
В живота ми ти беше като бряг
на който можех да си отдъхна
и за който дълго време копнях.
Но ето,че е време да си тръгна
и прости,но нямам вече сили
дори за миг назад да се обърна.

© Десислава Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??