21 авг. 2010 г., 23:09

Тръгваш си... 

  Поэзия » Другая
551 0 0

Всеки си тръгва от мен,

защо е така всеки ден?

Да не би да съм прокажена

и плътта да е отворена?

 

 

Защо ме оставят сама,

след като нивга зла не съм била?

Заминават те, тъгуват за мен

и аз за тях, сякаш извършила съм грях...

 

 

Болезнена рана,

в сърцето се отваря...



Приятелю,

за теб тъжа

и знам, че разбираш

моята тъга.

 

 

За приятелите ми, които заминават надалеч... ;(

ОБИЧАМ ВИ!!!

© Наталия Благоева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??