29 июл. 2007 г., 16:08

Тук си 

  Поэзия » Любовная
1853 0 19
Тук си - в буквите, които пиша.
(вграждам те във думи със наричане)
Тук си - в календара ми годишен.
(всяка дата с теб е за обичане)
Тук си - в тънка струя синкав дим.
(вдишвам те с поредната цигара)
Тук си - в чашата ми с евтин джин.
(бавно във кръвта ми се разтваряш)
Тук си - в непознатия младеж.
(има ли ми нещо, та ме гледа
с толкова любов, с нескрит копнеж...)
Ти си... тук си... за последно.

© Мая Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??