25 июн. 2011 г., 16:08

Тук сме 

  Поэзия » Философская
420 0 1

Била съм.

И сега съм тук.

Цветята пак споделяха

благоуханния си аромат,

птиците не спираха

да пеят песента

на радостта.

Хора се убиваха,

предаваха,

осакатяваха.

Обичаха се,

вдъхновяваха се

и се спасяваха.

Шестваше Духът,

у хората възрастваше.

Отколе своите събира,

да пребивават заедно

в мира.

Танцуваме.

Мълчим.

И съзидаваме.

Били сме.

Тук сме и сега.

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??