2 мая 2007 г., 09:31

Тук съм...  

  Поэзия
991 0 2
 


Тук съм...

 

 

Не ме обичай сега - вече нямам нужда.

Не вярвам в любовта -  превърна се в ненужна.

Болка след болка се събираше  в мен,

сега съм сама, а в мене е демон роден.

 

И да искам да обичам, няма да успея,

оставам тук, в ада да горя и да тлея.

Това ли е съдбата, моята съдба -

всичко да мразя и да бъда сама?

 

Не ме обичай сега - виж в какво се превърнах!

Тука съм, макар и сама... да ти отмъстя се завърнах!!!

© Десислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??