1 окт. 2010 г., 22:58

Tutti Frutti 

  Поэзия » Другая
760 0 7

‘неска ми е пуетично копеле

честно

културен  шок

културна революция

културни културисти

да има

туте фрути строубъри особено

и зелени поля

ясно хоризонти

пепел от рози   

чаши

там квото трябва за интериора

още една платинена мисъл

мома англичанка

змей съм

ше ти изям ябълките

ако си трети син

ако не си

ше те закопчея в балтона на Антон Страшимиров

(тоя не го познавам лично но знам некви неща за балтона му)

Олала

се обърквам на френски

с устно наречие

хеви ме избива  воли ме воли

miss Monro

културно у строубърито

и зелените поля

шок съм копеле честно

пуетично културистично

тути фрути

и други

Моля някой да смете пеперудите

© Зорница Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??