27 мая 2007 г., 17:06

Твоето лице 

  Поэзия
684 0 0

                                             ТВОЕТО ЛИЦЕ



                        Твоето лице няма да забравя, то е навсякъде щом погледна.

                        Отразяващ се в моето сърце, търсещо твоята любов.

                        Търсих те на всякъде и те открих там, където не очаквах.

                        В най-неподходящото време и в най-неподходящото място.


                        Искам те в безсънните си нощи, искам да гледам твоите очи.

                        Искам да потъна в тях, но не и да се удавя.

                        Твоето тяло ме докосва и от моето излизат искри.
                        Искрите, които разпалват огъня в мене и ме карат да горя.
    
                        Някой ще загаси ли огъня в мене или ще ме остави да изгоря?

                        Кой ще изтрие твоето отражение от сърцето ми?

                        Кой ще спре сълзите от моето набръчкано лице?

                        Набръчкано от теб, от страданието ми към теб?


                       Ако те няма, знам, ще полудея, но дори и луд пак щe те обичам.

                       Ако си при мен ще ме е страх да не те загубя, но аз и без това страдам.
                       Tи ме накара да живея и да умра и затова аз ти благодаря.

                       Където и да си, аз съм с теб, защото ти си в мен!

© Бен Ар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??