14 июл. 2010 г., 16:57

Твоите очи 

  Поэзия » Любовная
541 0 0

 

                     Ето,  идва нощ и в часовете тихи,

                     мислите ми пак ... блудни... теб зоват...

                     чувам твоя глас и докосвам с устни

                     твоите очи - ярки звезди.

                                И сякаш ти се раждаш в тъмнината...

                                усещам твоя дъх на рамената...

                                ръката ти във моята се вплита...

                                и в този миг душите ни отлитат...

                     Утро е навън, а стаята е празна...

                     виждам те до мен... ти си само сън...

                     чувам тихи  стъпки... сякаш ме изгарят...

                     твоите очи - ярки звезди.

        

             

© Ася Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??