Нима с целувки ме влудяваш.
С мокра фланелка ме галиш, но с устни ме разгорещяваш...
Невинни целувки се сплетоха в мен.
Усетих аромата на свежест.
Потрепнах, като яйчице.
Нарисувах огледално целувката на моята риза.
Разчуствам мислите ти със сметана.
Опитвам целувки с нежни ласки, обхождам ризата ти с мисли за теб.
Разгръщам ризата с устни.
Поглъщам нежно впитите ти целувки.
Сияние влезе и проникна в мене.
Погалих нежно твоята риза и със загадка се допрях до твойте целувки.
© Десислава Танева Все права защищены