12.10.2016 г., 14:36 ч.

Твойте целувки по моята риза 

  Поезия » Любовна
711 0 1

Нима с целувки ме влудяваш.

С мокра фланелка ме галиш, но с устни ме разгорещяваш...

Невинни целувки се сплетоха в мен.

Усетих аромата на свежест.

Потрепнах, като яйчице.

Нарисувах огледално целувката на моята риза.

Разчуствам мислите ти със сметана.

Опитвам целувки с нежни ласки, обхождам ризата ти с мисли за теб.

Разгръщам ризата с устни.

Поглъщам нежно впитите ти целувки.

Сияние влезе и проникна в мене.

Погалих нежно твоята риза и със загадка се допрях до твойте целувки.

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??