7 авг. 2011 г., 23:22

Творческа 

  Поэзия » Гражданская
505 0 7

 

( В отговор на стихотворението "...Твърде човешко"

от 25.07.2011г. на Николай Начев - niton )

 

Когато аз създам машина

трудът нелек да облекчи,

работници, поне стотина,

ме гледат с влюбени очи.

 

Когато пиша стиховете

душите им да причестя,

на хилядите страховете

край мен превръщат се в цветя.

 

А щом излезе мойта книга

или чертеж с контури три,

то моята любов ви стига

и с вашата ще се сроди.

© Иван Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??