6 янв. 2009 г., 20:04

Творец 

  Поэзия » Любовная
812 0 2

Създател на какво си ти?

На моята любов желана,

родена в пожари от мечти,

не дочакала ни зов или покана.

 

Добре, създаде мен

от ефирна нежност, с дъх надежда,

чиста ме въведе в твоя ден

и остави в мен желан копнеж!

 

Създаде ме и ме унищожи,

донесе скръб на своето творение

и своя гений унижи,

а мойта нежност постави под съмнение.

 

И целия ми майсторов талант,

и мойта същност, дъх и страх,

отне ми силите, и тях,

погуби ме, превърна ме на прах!

 

06.01.2009 г.

гр.Стара Загора

 

© Габриела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Невроятно... Първия коментар който пиша тук, защото търсех нещо което си заслужава. Определено отива в любими. Поздрави
  • Болезнено и Красиво ..Браво ..
Предложения
: ??:??