27 окт. 2022 г., 10:28

Творец на Светлина 

  Поэзия » Философская
285 1 2

В този свят,
Безкрайно малък 
За човешката мечта, 
Недей да бъдеш жалък
Търсач на светлина... 
Недей да бъдеш тъжен, 
Беден или богат
В живота ще успееш 
Ако бъдеш не търсач, 
Творец на Светлина....

© Людмила Данова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??