Творение
Когато те създавах се уплаших
от теб творение на моя кротък блян
и всеки порив в мене сплаших
като венец на пода разпилян.
Когато те докосвах се страхувах
от теб създание на моя говор ням
и всеки миг неволно се любувах
на твоя неизгарящ плам....
Когато те загубвах те ревнувах
от мен и моя поглед плах
и всеки път тъй силно се вълнувах
на твоя покоряващ смях!
© Зорница Цветкова Все права защищены