18 авг. 2013 г., 20:10

Твоя 

  Поэзия » Любовная
792 1 10

   Писано било да ти се случа.

   Орисано било да те обичам.

   Като ромон на планински ручей,

   истинска жена да съм, да се науча.


   Колко малко срещи ни събират

   и колко много бури ни разделят!

   Но в сърцата грее оня пламък,

   от който само влюбени споделят.


   В бялата нощ и морето е бяло,

   закопняло с тъга като мен, за прибоя.

   Покорена от обич, заспивам изцяло

   от копнеж обладана - да съм винаги твоя!

   


© Таня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??