25 нояб. 2016 г., 22:02

Твоя Вселена 

  Поэзия » Любовная
656 4 11

До тебе си мечтае да заспива,
сгушена в прегръдките ти, в ляво.
Аромата мъжки да отпива,
да потъва в ласките ти, сляпо.

 

Да срича думите еднички,
истината в себе си побрали,
че само теб, отдадена, обича,
/по дяволите норми и морали/.

 

Мечтае и до теб да се събужда,
утрото посрещнала със радост.
В очите-небеса лъчи да спуска,
да сплита с тях слънца от незабрави.

 

А после да си тръгва заредена
с любов, що списват се романи,
и с вяра, че вълшебна е Вселена,
в която ти мечтаеш да останеш.


 

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??