23 апр. 2008 г., 23:30

Твоят ангел 

  Поэзия
995 0 4

Искаш ли да бъда твоя,

да бъда ангел или нежен зов?

Да бъдем заедно в пороя

от гореща страст и истинска любов.

Искаш ли нощта сияйна

да бъде нашата любовна нощ?

Да бъде сладка и омайна -

да потънем в нейния разкош.

Знам, че искаш - не лъжи ме,

не признаваш любовта.

Но тайно шепнеш моето име,

ако искаш - чакам те, ела!

© Дидони Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??