24 сент. 2017 г., 21:34

Твоят дъжд 

  Поэзия » Любовная
776 0 4

                                 Щастливите мигове обикновено се осъзнават по-късно – дъжда и ти...

 

 

Докосването ми до теб

                            отваря рана,

която трябва да лекувам

                            дни наред.

Ръцете ти буквално

                            ме изгарят,

по кожата ми белези

                            оставят те.

Очите ми, когато с теб

                            се слеят,

обвива ги небе от 

                            огнен град.

Гласът ти щом край мен

                            се залюлее,

безумно съм отвлечена

                            в дъждовен звездопад.

© Славяна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??