28 янв. 2014 г., 22:39

Твърде ми е тъмно 

  Поэзия » Любовная
589 0 0

 

 

Аз не мога повече на две да се деля.
И сянка няма как да бъда, твърде ми е тъмно.

Имам само себе си - късче топлина,
останало да топли. Неразумно.

Аз не мога повече да скитам.
Моят свят не среща твоя.

Виждам  само два полюса - студенина,
 които в самота не ще се сгреят.

Аз не мога повече да те обичам.
Няма мяра, по-голяма от сега.

Имам само себе си – бяла тишина,
усещам, че на лед приличам.

© Полина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??