23 янв. 2009 г., 21:03

Твърде тихо... 

  Поэзия
555 0 0
 

Тихо е...

Твърде тихо!

Мъртво тихо...

...

Вятърът връхлита

поредната си жертва...

...

Дъждът послушно

измива следите му...

...

Изтрива и последната

надежда...

....................................

Мътно...

Сиво...

Убийствено...

...

Всичко

е изстинало

във минало...

...

Всичко

е...

загинало...

...

.....................................

Звездите ги няма!...

...

Няма свидетели...

...

......................................

......................................

Вятърът връхлита

поредната си жертва...

...

Тихо е...

Твърде тихо!

Мъртво тихо...

...

.......................................

.......................................

 

 

© Лилия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??