Jan 23, 2009, 9:03 PM

Твърде тихо... 

  Poetry
537 0 0
 

Тихо е...

Твърде тихо!

Мъртво тихо...

...

Вятърът връхлита

поредната си жертва...

...

Дъждът послушно

измива следите му...

...

Изтрива и последната

надежда...

....................................

Мътно...

Сиво...

Убийствено...

...

Всичко

е изстинало

във минало...

...

Всичко

е...

загинало...

...

.....................................

Звездите ги няма!...

...

Няма свидетели...

...

......................................

......................................

Вятърът връхлита

поредната си жертва...

...

Тихо е...

Твърде тихо!

Мъртво тихо...

...

.......................................

.......................................

 

 

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??