6 февр. 2009 г., 00:17

Тя 

  Поэзия
1160 0 4
 

Тя плаче още - като малка,

с огромни, перлени сълзи.

Рухва облак с тази капка,

плачат с нея сините вълни!

 

 

Тя прегръща още кукла,

когато не успява да заспи.

И пише в старата тетрадка

своите несбъднати мечти.

 

 

Тя пее свойта стара песен,

мелодия, обливаща деня!

Зарежда  през всяка есен

наивната ù, искрена душа!

 

 

© Дива Самодива Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??