Feb 6, 2009, 12:17 AM

Тя 

  Poetry
1159 0 4
 

Тя плаче още - като малка,

с огромни, перлени сълзи.

Рухва облак с тази капка,

плачат с нея сините вълни!

 

 

Тя прегръща още кукла,

когато не успява да заспи.

И пише в старата тетрадка

своите несбъднати мечти.

 

 

Тя пее свойта стара песен,

мелодия, обливаща деня!

Зарежда  през всяка есен

наивната ù, искрена душа!

 

 

© Дива Самодива All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??