13 сент. 2009 г., 23:50

Тя 

  Поэзия
604 0 1

Тя

Тя беше различна,

толкова романтична,

а за повечето комична.

По свой начин красива,

тя сънуваше в синьо.

Мечтите й запълваха

целия й свят.

Гледаше как другите живеят

и плачеше през смях.

На повърхността тя бе отлична,

а дълбоко не беше

навлизал никой досега.

Изведнъж светът й бе взривен

и пламъкът- сломен.

Започна да

вижда в сиво.

Вдъхновяваше я всичко мило,

но подтикът й бе тъга.

Беше сама,

без никой да я разбира,

да е до нея,

да я обича.

Тя се умори

и се разби.

Сърцето й кърви.

И затова

виновникът си ти!

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??