Тя
Тя беше различна,
толкова романтична,
а за повечето комична.
По свой начин красива,
тя сънуваше в синьо.
Мечтите й запълваха
целия й свят.
Гледаше как другите живеят
и плачеше през смях.
На повърхността тя бе отлична,
а дълбоко не беше
навлизал никой досега.
Изведнъж светът й бе взривен
и пламъкът- сломен.
Започна да
вижда в сиво.
Вдъхновяваше я всичко мило,
но подтикът й бе тъга.
Беше сама,
без никой да я разбира,
да е до нея,
да я обича.
Тя се умори
и се разби.
Сърцето й кърви.
И затова
виновникът си ти!