6 апр. 2019 г., 18:05

Тя 

  Поэзия » Другая
401 3 0

Когато залезеш с луната, 
в първите стъпки на дъгата,
нека очите ти заговорят,
когато се стича сълзата.

А любовта, ти я приеми,
тя дълбоко в себе си тъжи,
че няма, кой да я разбере,
но във всеки живее!

© Димитрина Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??