6.04.2019 г., 18:05 ч.

Тя 

  Поезия » Друга
396 3 0

Когато залезеш с луната, 
в първите стъпки на дъгата,
нека очите ти заговорят,
когато се стича сълзата.

А любовта, ти я приеми,
тя дълбоко в себе си тъжи,
че няма, кой да я разбере,
но във всеки живее!

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??