7 июн. 2019 г., 19:51

Тя 

  Поэзия » Любовная
384 2 0

Тя не обича с клишета, 

С обещания -

Само с мълчание и с нищо друго

Се достига до сърцето й. 

Но внимавай!

Само избрания

Може да мине по тънката линия на душата-

На вярата,

На волята изпитание

На страховете... 

Тя не очаква от тебе закрила, 

Тя не иска от тебе спасение, 

В тъмните гори на съмнение

Иска отвъд да я чакаш. 

© Maria Radeva Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??