Тя не обича с клишета,
С обещания -
Само с мълчание и с нищо друго
Се достига до сърцето й.
Но внимавай!
Само избрания
Може да мине по тънката линия на душата-
На вярата,
На волята изпитание
На страховете...
Тя не очаква от тебе закрила,
Тя не иска от тебе спасение,
В тъмните гори на съмнение
Иска отвъд да я чакаш.
© Maria Radeva All rights reserved.