29 янв. 2007 г., 17:41

Тя... 

  Поэзия
572 0 3
Толкова страдала
и безброй пъти падала,
но все по-силна и готова
да се бори и
напред да продължава.
Толкова пъти наранявана,
от другите сякаш забравяна,
оставала сама,
но все пак съхранила
себе си,успяла
е да се спаси.
...Но и малко променена-
изтощена и с години
безпощадно състарена...
Ала въпреки това,
въпреки болката безкрайна,
все още борбена и
всеотдайна...за
своите деца!

© Анна Адамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??