26 дек. 2006 г., 13:59

Тя 

  Поэзия
842 0 1
Безжалостен, безмълвен.
Аз избледнявам от моята вътрешна слабост
Примамливо вдъхновение.
Възхитителни, но бездушни.
Вълнуващи и плашещи.
Нейните думи бяха толкова убедителни.

Погледът и толкова чист.
Очите големи, остри и силни.
Движенията и бързи и резки.
Смайващо непренудена тя беше.
Замислена и малко тъжна.
Строга, но много добра.
Искрено добра.

Усмихвайки се защитаваше.
Възхитително красива.
Нейната невинност блести.
Нейната плът и нейната кръв.
Нейните думи бяха толкова убедителни.
Не можем да спрем това, което тя казваше.

Тя е само три годишна.

© Иван Терзиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??