19 сент. 2006 г., 13:18

Тя 

  Поэзия
820 0 2
Преминавайки през плътна тъмнина,
когато виждам единствено самота,
само ти можеш да ме изведеш,
през мойте очи истината да прозреш,
в твоето сърце да ме прибереш.

В душата ми огън запали,
с усмивките си ме стопли,
сърцето ми с твойта обич прогори
вече знам какво си ти,
ангел, който ме дари с слънчеви лъчи.

Прегърни ме, целуни ме, искам да усетя
твоята топлина, преминавайки
от пръстите на мойте крака,
чак до сърцето, което бързо затуптя.
Никога неще бъда същия като преди - ти ме промени!


© Крис Хамид Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??