С миналото можеш да се простиш, но то с теб... никога!
Тя бе мадам от първа класа,
навремето избраха я за „Мис",
принцеса беше два-три часа,
изпълнила пореден свой каприз.
Обличаха я в скъпи тоалети,
преспиваше в хотели "пет звезди",
със политици, бизнесмени и барети,
със всеки, който имаше пари...
Изтекоха годините като вода,
прииска ú се малко да почине,
на себе си тя честно обеща,
че ще избяга или ще загине.
Какво се случи? Ясно. Не успя!
С миналото лесно се прощава,
но щом отключиш забранената врата,
със тебе то завинаги остава.
© Анна Станоева Все права защищены
Привет от мен,мила Ани