30 янв. 2010 г., 16:14

Тя е 

  Поэзия » Любовная
939 0 4

Ти не знаеш каква е нощта?

Тогава аз ще ти кажа -

почукай на мойта врата,

загледай се тихо в миража.

 

Тя е длани, заплетени здраво,

тя е две потни тела,

тя е глас, шепнещ нежни слова,

тя е топла сълза от ела.

 

Тя е твоята силна прегръдка,

тя е моята тиха тъга,

тя е пълна със жизненост глътка,

тя е шарена ранна дъга.

 

Тя е шумът на вълните

във дълбоките сини води,

тя е плачът на очите,

таили дълго солени сълзи.

 

Тя е две думи горещи

от моето женско сърце,

тя е и буря зловеща,

вплетена в чужди ръце.

 

Тя е шепотът на горите,

скрити в горди планини,

тя е огънят на звездите,

горящи над нашите очи.

 

Тя е мечта недостигната

за мен, в тази силна любов,

тя е твоята снимка усмихната,

изпълнена с обещаващ зов!

© Милена Войкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??