22 апр. 2007 г., 19:08

Тъга 

  Поэзия
545 0 1
              Тъга

С тъга ти пиша оттука,

защото няма за мене очи,

в които, погледна ли, мигом

да не срещам душата ти.

.

С тъга ти пиша, но тъгата

не винаги, не винаги е тъжна.

И тя е, миличка, като дъгата -

ражда се от хубавите чувства.

.

С тъга ще ме запомниш, аз знам

с тъга ще се сещаш за мене,

ще спра да съм тъжен, когато съм там

някога...

                 усмихнат...

                                          до Тебе.

.

22.04.2007   10:00

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??