20 мая 2015 г., 20:14

Тъга 

  Поэзия » Любовная
634 0 0

Мрачна нощ, поредна вечер.

Звезди и стонове далечни.

Пореден сблъсък, време вече.

И пак от крясъците вечни.

 

Омраза. Ярост. Синини.

И плач и стон далечен.

Легло. Разплакани очи.

И разказ тъжен, неизречен.

 

Самотни сълзи. Грозота.

Изритано и смачкано сърце.

И нова вечер, празнота.

Тъга, треперещи ръце.

© Галя Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??