20.05.2015 г., 20:14 ч.

Тъга 

  Поезия » Любовна
629 0 0

Мрачна нощ, поредна вечер.

Звезди и стонове далечни.

Пореден сблъсък, време вече.

И пак от крясъците вечни.

 

Омраза. Ярост. Синини.

И плач и стон далечен.

Легло. Разплакани очи.

И разказ тъжен, неизречен.

 

Самотни сълзи. Грозота.

Изритано и смачкано сърце.

И нова вечер, празнота.

Тъга, треперещи ръце.

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??