Казват горчилката дава сладост на живота...
но също тя сълзи горчиви ни дарява
и наранява силно нашите сърца.
Горчи ми ,сълзите карат ме страдам.
И пак отново песента ,след лошото
слънцето изгрява...Господи прости
на грешника таз слабост която го
лишава да вижда светлина.
Горчи ми, даже захарта ,елея ,
елексир на любовта...Пролетта
вълшебница на влюбени сърца.
Защо тогава в мен остава единствено
тъга.
© Ангел Все права защищены
Поздравявам те!